Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Πορτογαλικές σειρήνες για Vieirinha.

Δεν κοιτούν μόνο προς τον Παναθηναϊκό οι ιθύνοντες της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Τα «λιοντάρια», μέσω του πρώην τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων» και τώρα δικού τους, Κάρλος Φρέιτας, ενδιαφέρονται για τον Σεμπαστιάν Λέτο αλλά και για τον προπονητή της ελληνικής ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ωστόσο, ο Αργεντινός δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Superleague που φαίνεται να ενδιαφέρει τον σύλλογο της Λισσαβόνας. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Φρέιτας έχει στο μπλοκάκι του και το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν στον τεχνικό διευθυντή της Σπόπρτινγκ και δεν αποκλείεται να υπάρξει κρούση για την απόκτηση του.

Ο Βιεϊρίνια έχει δηλώσει αρκετές φορές πως επιθυμεί να αγωνιστεί στο εξωτερικό, ενώ και οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» του βορρά δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του αρκεί βέβαια να γίνει με το κατάλληλο οικονομικό αντίτιμο. Προς το παρών πάντως το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ είναι φιλολογικό και μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κάρλος Φρέιτας είχε αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του και κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Παναθηναϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου