Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ποδοσφαιριστής της Γιούβε πλέον!


Ο Αντρέα Πίρλο από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται για τη γηραιά κυρία του Καμπιονάτο! Έπειτα από μία επιτυχημένη δεκαετία στην Μίλαν με 2 πρωταθλήματα και 2 Τσάμπιονς Λιγκ ακολουθεί τα βήματα των Ντάβιτς , Μπάτζιο, Βιέρι και Ιμπραίμοβιτς αφου με τη συμμετοχή του στο Ροοστερ της Γιούβε θα έχει παίξει στις τρείς μεγάλες ομάδες της Ιταλίας. Ο επόμενος στόχος της Γηραιάς κυρίας είναι ο Χαβιέ Μασκεράνο της Μπαρτσελόνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Καμπιονάτο τον επόμενο χρόνο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον!!!!

Σαμακ 10 εκατομμυρίων ευρώ!!


10 εκατομμύρια ευρώ προσφέρει στην Άρσεναλ η Λάτσιο για τον επιθετικό Marouane Chamakh. Μπορεί να μην έχει προσφέρει το αναμενόμενο αποτέλεσμα στην Άρσεναλ όμως οι Ρωμαίοι φαίνεται να πιστεύουν στις ικανότητες του μαροκινού επιθετικού. Ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει δείξει και η Μαρσέιγ και τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει η Άρσεναλ.

Το πήρε το μάθημα της η Μίλαν


Θαμπωμένη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Μίλα υποτίμησε την Παλέρμο η οποία εκμεταλλευόμενη το προβάδισμα του 2-2 στο Σαν Σιρο νίκησε 2-1 μέσα στη Σικελία. Στο 63' ο Μιλιάτσιο έκανε το 1-0 για την Παλέρμο και 10 λεπτά αργότερα ο Φαν Μπόμελ ήρθε να το κάνει ακόμα πιο δύσκολο για την Μίλαν καθώσ αποβλήθηκε.Έπειτα ο Μπόβο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτυ και έκανε το 2-0 για την Παλέρμο.Όμως ο Μπόβο έδωσε ξανά ελπίδες στους Ροσονέρι με ένα "βίαιο" τάκλιν στον Πάτο και την αναμενόμενη αποβολή του. Ο Ιμπραίμοβιτς στο 81' πετυχαίνει το δοκάρι όμως καταφέρνει να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα χωρίς αυτό να θέτει σε κίνδυνο την Παλέρμο. Η Παλέρμο πηγαίνει στον τελικό για τρίτη φορά στην ιστορία της. Τώρα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της που θα είναι η Ίντερ ή η Ρόμα.