Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Αίσχη και ντου οπαδών σε παίκτες!



Απίστευτες σκηνές μετά το τέλος του τελικού. Ανεγκέφαλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους οπαδούς του Ατρόμητου. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η τιμωρία των «κιτρινόμαυρων». Απούσα και πάλι η ΝΕΤ δεν έδειξε τίποτα.

Αν τα επεισόδια πριν τον τελικό ήταν σοβαρά, αυτά που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα δεν είχαν προηγούμενο. Συγκεκριμένα οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν, όμως κάποιοι ανεγκέφαλοι πήγαν προς το μέρος που καθόντουσαν οι επίσημοι φίλοι του Ατρόμητου και άρχισαν να πετάνε αντικείμενα. Στο σημείο εκείνο επενέβησαν οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου και άρχισαν να κυνηγούν τους ανεγκέφαλους. Υπήρξαν συμπλοκές όμως και πάλι δυστυχώς η Νέα Ελληνική Τηλεόραση δεν έδειξε το παραμικρό και από αυτά τα αίσχη. Η απονομή έγινε μετά από μισή ώρα, καθώς κανείς δεν ήξερε αν ο διαιτητής είχε λήξει τον αγώνα, με τους παίκτες του Ατρομήτου να τονίζουν πως θα πρέπει να παιχτούν τα 7 λεπτά που απέμεναν.

Χωρίς κόσμο στα πλέι οφ

Το σίγουρο είναι πως την συμπεριφορά των οπαδών τους θα την πληρώσουν ακριβά οι «κιτρινόμαυροι» καθώς η τιμωρία έδρας θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρη. Όπως όλα δείχνουν η «Ένωση» θα κληθεί να παίξει χωρίς οπαδούς στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ενώ η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου θα γίνει κανονικά μιας και δεν προλαβαίνει να βγει κάποια ποινή.