Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Τώρα ξεκινάνε τα play off !!!



Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση των παικτών του ήταν ο Μάκης Χάβος.

«Δουλέψαμε πολύ στον τομέα του γκολ. Λόγω της δουλειάς που γίνεται, τα γκολ θα έρθουν γρήγορα. Εμείς ποντάραμε στη δική μας ομάδα. Ημουν αισιόδοξος γιατί δουλέψαμε πολύ καλά και το αποτέλεσμα φάνηκε μέσα στο γήπεδο», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ που ρωτήθηκε για τη χρησιμοποίηση του Βεϊρίνια σε πολλές θέσεις:

«Ο Βιεϊρίνια είναι πολυσύνθετος παίκτης. Εχω μιλήσει μαζί του για το που τον βολεύει να παίζει. Πάντως είναι εύκολο γι΄ αυτόν να παίζει κι αριστερά και δεξιά. Δε θέλω να σχολιάσω αν θα συνεχίσουμε να παίζουμε από τα πλάγια. Να κρατήσουμε και κάποιο μυστικό». Σ

Ο Μάκης Χάβος δήλωσε εμπιστοσύνη στους παίκτες του και ξεκαθάρισε ότι τώρα αρχίζουν τα πλέι οφ: «Σήμερα ξεκινούν για μας τα πλέι οφ, μια και σβήσαμε το χάντικαπ των τριών βαθμών που είχε ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω πολύ σε αυτήν την ομάδα, σας το έχω ξαναπεί. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να συνεχίσουμε τη δουλειά και στο τέλος θα δούμε το αποτέλεσμα».

Για τον τραυματισμό του Ετο, ο Μάκης Χάβος είπε ότι ο βραζιλιάνος θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα φανεί αν έχει πρόβλημα στο χέρι.

Ρεαλ τεραστίων διαστάσεων!


Όταν ο Mouninho λέει στον Cristiano Ronaldo και στους υπόλοιπους παίκτες να παίξουν μπάλα τότε απολαμβάνεις διαστημικό ποδόσφαιρο! Με τον Ronaldo να πετυχαίνει 4 γκολ η Ρεαλ συνέτριψε για 4η φορά την Seville μέσα στο Σάντσεθ Πιθχουάν με 2-6!!!!. Τα γκολ αναλυτικά: 21' Σέρχιο Ραμος, 30' Κριστιανο Ροναλντο, 41' Ρικαρντο ΚαΚα, 61' Νεγρεδο, 64',70',75' Κριστιανο Ροναλντο, 84' Νεγρεδο.

Πίσω στα σαλόνια


Επέστρεψε η Milan στους τίτλους και έπειτα από 7 χρόνια κατέκτησε πάλι το πρωτάθλημα Ιταλίας. Ύστερα από την λεύκη ισοπαλία που απέσπασε από τη Roma, και αφού εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα , οι παίκτες το πανηγύρισαν έξαλα στο "Ολίμπικο" 2 αγωνιστικές πριν από το τέλος του ιταλικού πρωταθλήματος.