Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Δεν ανοίγουν οι φάκελοι



Στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ την Παρασκευή (20/5) πάρθηκε η απόφαση να τηρηθεί η ρήτρα εμπιστευτικότητας που έχουν υπογράψει οι ομάδες

ο άνοιγμα του φακέλων αδειοδότησης των ΠΑΕ είναι ένα θέμα το οποίο βρίσκεται εδώ και μέρες στην επικαιρότητα, όμως όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να "τρέξει". Μετά τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο και ο εκτελεστικός διευθυντής της Super League, Πατρίκ Κομνηνός, φάνηκε να είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. "Επί της αρχής το περιεχόμενο των φακέλων πρέπει να παραμείνει εμπιστευτικό", είπε σχετικά ο τελευταίος.

Αρχικά υπήρξε μια διορίας μίας εβδομάδας από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας στην Βουλή ώστε να συζητηθεί το αίτημα του Ηρακλή, τελικώς όμως η απόφαση που πάρθηκε στο δ.σ. της ΕΠΟ την Παρασκευή (20/5) ήταν η τήρηση της ρήτρας την εμπιστευτικότητας που έχουν υπογράψει οι ομάδες.

Ο "έλεγχος" για τις ενημερότητες


Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ., εξάλλου, υπήρξε ενημέρωση από την επιτροπή που ανέλαβε να ελέγξει τη γνησιότητα των ασφαλιστικών και φορολογικών ενημεροτήτων των ΠΑΕ μέσα από αλληλογραφία με καταστήματα ΙΚΑ και ΔΟΥ, διαδικασία που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη Πέμπτη (26/5

Τέλος, τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ενημερώθηκαν από τον Σοφοκλή Πιλάβιο για το περιεχόμενο των συζητήσεων με την Πολιτεία με αντικείμενο τις τροποποιήσεις του Πειθαρχικού Κώδικα.