Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ένας από τους Καλύτερους στον Πάγκο της Ρεαλ!!


Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και με μεγάλη καριέρα με αποκορύφωμα τη Ρεαλ Μαδρίτης!!! Δεν είναι άλλος από τον Zinedine Zidane γνωστό και ως Zizou ο οποίος όπως δήλωσε στο site της Ρεαλ Μαδρίτης είναι πολύ ευχαριστημένος που ξαναγύρισε στην Ρεαλ! Όπως αναφέρει μοιράζεται τις σκέψεις του με τον Jose Mourinho και συμβουλεύει τους παίκτες αρκετές φορές. Αυτό θα βοηθήσει τους παίκτες ψυχολογικά διότι δεν είναι και λίγο να σου δίνει συμβουλές και να σε εμψυχώνει ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ποδοσφαίρου!!

Η διοίκηση του δικεφάλου του βορρά κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο ύψος του στην πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό μιας και πλέον ο κίνδυνος διακοπής του αγώνα με το παραμικρό παρατράγουδο, είναι ορατός.Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:


"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εκφράσει κατ' επανάληψη την εμπιστοσύνη της στην πλατιά μάζα των φιλάθλων-οπαδών της ομάδας. Επειδή όμως η συγκυρία είναι εξαιρετικά δύσκολη και η ομάδα μας έχει στοχοποιηθεί, αποτελώντας θύμα επιλεκτικών ευαισθησιών πολλές φορές κατά το παρελθόν, τονίζουμε ότι ακόμα και συμπεριφορές πταισματικού χαρακτήρα θα εκληφθούν ως κακουργήματα με καταστροφικές συνέπειες για όλους μας.

Η ρίψη του παραμικρού αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο, συνιστά, χωρίς την παραμικρή προειδοποίηση, λόγο οριστικής διακοπής της αναμέτρησης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ας μην ξεχνά κανένας ΠΑΟΚτσής, ότι εκτός των άλλων είναι και χρηματοδότης της ομάδας, άρα έχει ένα λόγο παραπάνω να την προστατεύσει από οποιονδήποτε διανοηθεί να την βλάψει."

Όλη η δράση του Σαββατοκύριακου


Το μεγάλο ντέρμπι τίτλου στο "Ολντ Τράφορντ" μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι ξεχωρίζει αυτό το διήμερο. Βαθμό για τίτλο ψάχνει η Μίλαν, πιθανή η στέψη της Μπαρτσελόνα, τελικός κυπέλλου στην Ολλανδία. Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου...


Η Μίλαν το βράδυ του Σαββάτου θέλει έστω έναν βαθμό στο "Ολίμπικο" κόντρα στην Ρόμα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ιταλίας και μαθηματικά.



Αν η Μπαρτσελόνα νικήσει την Κυριακή στο "Καμπ Νόου" την Εσπανιόλ στο ντέρμπι της Καταλονίας, τότε θα κατακτήσει και αυτή μαθηματικά τον τίτλο στην Ισπανία, αν φυσικά δεν έχει νικήσει η Ρεάλ το προηγούμενο βράδυ την Σεβίλλη στο "Ραμόν Σάντσεθ-Πιθχουάν".

Το πραγματικά μεγάλο ματς όμως διεξάγεται στην Αγγλία, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί την Τσέλσι στο "Ολντ Τράφορντ" το απόγευμα της Κυριακής.



Οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι στην κορυφή με 3 βαθμούς περισσότερους, αλλά αν νικήσει η Τσέλσι, τότε τους πιάνει στην κορυφή και πλεονεκτεί όμως στην ισοβαθμία, καθώς έχουν ίδια διαφορά τερμάτων (θα μένουν μετά 2 αγωνιστικές).



Στην Ολλανδία την Κυριακή διεξάγεται ο τελικός του κυπέλλου μεταξύ Τβέντε και Άγιαξ, τις δύο ομάδες δηλαδή που μια εβδομάδα μετά θα παίξουν αντίπαλες στο Άμστερνταμ στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που θα κρίνει ποιος από τους δύο θα το κατακτήσει.



Μεγάλο ντέρμπι υπάρχει στην Γαλλία το Σάββατο, με την Λιόν να φιλοξενεί την Μαρσέιγ. Η πρώτη δίνει "μάχη" με την Παρί Σεν-Ζερμέν για την 3η θέση και η δεύτερη με την Λιλ για τον τίτλο.



Αναλυτικά το πρόγραμμα στα σημαντικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα:



Premier League - 36η αγωνιστική



Σάββατο

Άστον Βίλα - Γουΐγκαν (17:00)

Μπόλτον - Σάντερλαντ

Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι

Νιούκαστλ - Μπέρμιγχαμ

Γουέστ Χαμ - Μπλάκμπερν

Τότεναμ - Μπλάκπουλ (19:30)

Κυριακή

Γουλβς - Γουέστ Μπρομ (14:00)

Στόουκ - Άρσεναλ (16:05)

Μάντσεστερ Γ. - Τσέλσι (18:10)

Δευτέρα

Φούλαμ - Λίβερπουλ (22:00)



Serie A - 36η αγωνιστική



Σάββατο

Παλέρμο - Μπάρι (19:00)

Ρόμα - Μίλαν (21:45)

Κυριακή

Λέτσε - Νάπολι (16:00)

Μπρέσια - Κατάνια
Κάλιαρι - Τσεζένα
Ίντερ - Φιορεντίνα
Μπολόνια - Πάρμα
Ουντινέζε - Λάτσιο
Τζένοα - Σαμπντόρια (21:45)
Δευτέρα
Γιουβέντους - Κιέβο (21:45)

Primera Division - 35η αγωνιστική



Σάββατο


Χετάφε - Αλμερία (19:00)
Βαλένθια - Σοθιεδάδ
Μπιλμπάο - Λεβάντε
Χιχόν - Ντεπορτίβο
Έρκουλες - Σανταντέρ
Ατλέτικο - Μάλαγα (21:00)
Σεβίλλη - Ρεάλ (23:00)
Κυριακή
Μαγιόρκα - Βιγιαρεάλ (13:00)
Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ (20:00)
Σαραγόσα - Οσασούνα (22:00)


Ligue 1 - 34η αγωνιστική




Σάββατο


Αρλ-Αβινιό - Σεντ-Ετιέν (20:00)
Οσέρ - Μονπελιέ
Μπορντό - Σοσό
Μπρεστ - Νις
Καέν - Λανς
Λοριάν - Τουλούζ
Μονακό - Παρί Σ.Ζ.
Νανσί - Λιλ (22:00)
Κυριακή

Βαλανσιέν - Ρεν (18:00)

Λιόν - Μαρσέιγ (22:00)



Bundesliga - 33η αγωνιστική



Σάββατο

Σάλκε - Μάιντς (16:30)

Βέρντερ - Ντόρτμουντ

Λεβερκούζεν - Αμβούργο

Στουτγκάρδη - Ανόβερο

Βόλσφμπουργκ - Κάιζερσλαουτερν

Φρανκφούρτη - Κολωνία

Γκλάντμπαχ - Φράιμπουργκ

Νυρεμβέργη - Χόφενχαϊμ

Ζανκτ Πάουλι - Μπάγερν



Liga Sagres - 29η αγωνιστική



Κυριακή

Σπόρτινγκ - Σετούμπαλ (22:15)

Πορτιμονένσε - Μαρίτιμο

Ακαντέμικα - Μπράγκα

Πόρτο - Πάσος Φερέιρα

Λεϊρία - Ναβάλ

Γκιμαράες - Μπέιρα-Μαρ

Νασιονάλ - Ολαλένσε

Ρίο Άβε - Μπενφίκα



SüperLig - 31η αγωνιστική



Παρασκευή

Εσκισεχίρσπορ - Καϊσέρισπορ (20:00)

Σάββατο

Ίστανμπουλ - Αντάλιασπορ (15:00)

Μπούρσασπορ - Μπεσικτάς (20:00)

Γκαζιάντεπσπορ - Μανίσασπορ

Κυριακή

Γκεντσλερμπιρλιγί - Κόνιασπορ (16:00)

Καράμπιουκσπορ - Φενέρμπαχτσε (20:00)

Μπούτσασπορ - Τράμπζονσπορ

Σίβασπορ - Ανκραγκιουτσιού

Δευτέρα

Γαλατάσαράι - Κασίμπασα (20:00)



Scottish Premier League - 36η αγωνιστική (3η των play-off)



Σάββατο

Ρέιντζερς - Χαρτς (14:15)

Νταντί Γ. - Μάδεργουελ (17:00)

Αμπερντίν - Σεντ Τζόνστοουν

Χάμιλτον - Χιμπέρνιαν

Ινβερνές - Σεντ Μίρεν

Κυριακή

Κιλμάρνοκ - Σέλτικ (14:45)



Jupiler League - 37η αγωνιστική (7η των play-off)



1ο γκρουπ

Παρασκευή

Γκενκ - Άντερλεχτ (21:30)

Σάββατο

Γάνδη - Λόκερεν (19:00)

Σταντάρ Λιέγης - Μπριζ (21:30)



2ο γκρουπ (6η αγ.)

Σάββατο

Σερκλ Μπριζ - Σιντ-Τρούιντεν (21:00)

Μέκελεν - Λιρς



3ο γκρουπ (6η αγ.)

Σάββατο

Γκερμινάλ - Κόρτραϊκ (21:00)

Βέστερλο - Ζούλτε-Βάρεγκεμ



Κύπρος - 31η αγωνιστική (5η των play-off)



Παρασκευή

ΕΝΠ - Ολυμπιακός 1-0 (30' Φαρία)

Σάββατο

Απόλλων - ΑΕΛ (16:00)

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ (17:00)

Εθνικός - ΑΕΠ (18:00)

Αλκή - Ερμής

Κυριακή

Ανόρθωση - Ομόνοια (17:00)



ΟΛΛΑΝΔΙΑ - KNVB Beker (τελικός κυπέλλου)



Κυριακή

Τβέντε - Άγιαξ (19:00)

Link για το Παναθηναικός-Siena και για το Maccabi Tel Aviv- Real Madrid

Στο ίδιο link μπορείτε να δείτε και τα 2 παιχνίδια της Ευρωλίγκας! http://www.fromsportcom.com/v-2/6/18/v-261885.html

"Καμπάνα" για τον Mourinho

Με τιμωρία τεσσάρων έως επτά ευρωπαϊκών αγώνων απειλείται ο τεχνικός της «βασίλισσας» Ζοσέ Μουρίνιο από την UEFA για τη συμπεριφορά του και τις δηλώσεις του στη διάρκεια και μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, που συνεδριάζει σήμερα στη Νιόν για την υπόθεση, αναμένεται να εξαντλήσει την αυστηρότητά της πάνω στον Πορτογάλο προπονητή.

Όπως αναφέρεται, στις τάξεις της UEFA θεωρούν πως ο Μουρίνιο προσέβαλε την ακεραιότητα της διοργάνωσης κάνοντας λόγο για διαρκή εύνοια της Μπαρτσελόνα από τη διαιτησία, ενώ δεν του αναγνωρίζεται κανένα ελαφρυντικό, καθώς είναι πολλοστή φορά που προκαλεί με τις δηλώσεις του. Αν τελικά επιβληθεί τιμωρία επτά αγωνιστικών στον προπονητή της «βασίλισσας» κι έχοντας ήδη εκτίσει την πρώτη στον αγώνα ρεβάνς του «Καμπ Νου», δεν θα βρίσκεται στον πάγκο σε κανένα από τα παιχνίδια των ομίλων του Champions League της επόμενης περιόδου.

Το γκολ του Altintop

Το γκολ του Hamit Altintop ψηφίστηκε ως το καλύτερο γκολ του 2010 από την UEFA.

Όταν ο παικταράς έγινε ταλιροφονιάς

Η στάση του Βέλγου ποδοσφαιριστή εκνεύρισε το Βαγγέλη Μαρινάκη και πλέον είναι πολύ πιθανή η αποχώρηση του.Πρόκειται αναμφίβολα για τον παίκτη – αποκάλυψη – των “ερυθρόλευκων” τη φετινή σεζόν. Ήρθε το καλοκαίρι ως δανεικός από την Σεντ Ετιέν και από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε ο Βαλβέρδε του άλλαξε θέση, χρησιμοποιώντας τον στην κορυφή της επίθεσης. Μέσα σε χρόνο μηδέν έγινε ο αγαπημένος παίκτης της εξέδρας και ο βασικός επιθετικός της ομάδας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και να επισπεύδει τις διαδικασίες για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς από την Σεντ Ετιέν έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.Ο Κέβιν Μιραλάς πραγματοποίησε την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, τελειώνοντας την χρονιά ως πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών με 14 τέρματα, ενώ επέστρεψε και στην Εθνική ομάδα της χώρας του.Οι εμφανίσεις του Βέλγου συγκέντρωσαν τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και όταν ήρθε η ώρα των διαπραγματεύσεων για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ήταν αργά, καθώς η πλευρά του παίκτη είχε... καβαλήσει το καλάμι.Οι “ερυθρόλευκοι” του προσέφεραν γη και ύδωρ για να επεκτείνουν την συνεργασία τους με μοναδική απαίτηση να μπει μία ρήτρα κοντά στα 10 εκατ. ευρώ που να τους διασφαλίζει σε περίπτωση πώλησης του παίκτη. Ο μάνατζερ του Βέλγου ήθελε συμβόλαιο 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο για τον πελάτη του για να μπει τέτοια ρήτρα, οπότε το χάσμα ήταν τεράστιο για να γεφυρωθεί.Όπως όλα δείχνουν πίσω από την αδιάλλακτη στάση της πλευράς του παίκτη κρύβεται πρόταση από άλλον σύλλογο που προτίθεται να καλύψει την υπάρχουσα ρήτρα των 4,2 εκατ. ευρώ. Αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά ο Μιραλάς σύντομα θα αναχωρήσει για άλλες πολιτείες όμως αντί για φίλους θα αφήσει στον Πειραιά περισσότερους εχθρούς για τον τρόπο που χειρίστηκε ο ίδιος το θέμα.